Reviews over KDV Online

Hier lees je reviews over KDV Online. Normaliter tref je op deze pagina de reviews aan over jouw kinderopvangorganisatie.
Je kan via e-mail klanten uitnodigen een review te schrijven op jouw website. Jij bepaalt zelf of en welke reviews worden gepubliceerd.

Tough love…

Mijn naam is Anton en ik ben directeur-leidinggevende van KDV Sprookjesland. Wij hebben een drietal vestigingen en verzorgen daarbij opvang van 0-4 jaar in eigen beheer. In maart werd ik benaderd door Jeroen van KDV Online met een aantal kritische vragen aangaande onze digitale bereikbaarheid en de problemen in de huidige tijd met onze voormalige website. Uit interesse heb ik met Jeroen afgesproken om zijn suggesties te horen.

Hoewel ik in beginsel erg sceptisch was (van nature) begon ik mij langzaamaan te realiseren dat Jeroen op veel vlakken een goed punt had. Sceptisch of niet, maar als iemand op basis van degelijke argumenten gelijk heeft dan moet je een slechte ondernemer zijn om daar niet naar te luisteren en conclusies aan te onttrekken. Uiteindelijk hebben wij de sprong genomen en zijn wij als eerste bedrijf klant geworden van KDV Online. Daar hebben wij tot op heden geen moment spijt van. Onze bezoekersaantallen via de website zijn verdubbeld, onze vindbaarheid op Google is verbeterd, het aantal rondleidingen en het aantal inschrijvingen is gestegen en de kosten die wij hebben gemaakt aan KDV Online zijn allang terugverdiend.

De werkwijze van KDV Online is naar mijn mening te omschrijven als ‘tough love’. Als er iets mankeert aan je site, de foto’s die je stuurt, de content of als je te traag bent met het aanleveren van spullen, dan krijg je daarvoor van KDV Online op je kop. Er wordt een planning gemaakt wanneer de site af moet zijn en daar wordt op toegezien. Om eerlijk te zijn kan ik soms wel een zetje in de rug (ook wel bekend als een schop onder je kont) gebruiken, waardoor ik deze werkwijze wel op prijs kan stellen. Wat telt is dat er een eindresultaat komt waarmee vooruitgang kan worden geboekt, hoe sneller hoe beter. Hoewel er gewerkt wordt met een standaard template is het eindproduct maatwerk, volledig afgestemd op elk individueel bedrijf.

Als ik onze site vergelijk met de andere websites die intussen online zijn gekomen, dan voelt het alsof elke site zijn eigen identiteit heeft en er een volledig andere uitstraling op nahoudt. Voor vragen is KDV Online altijd bereikbaar. Ook voor suggesties van onze kant is ruimte geweest. Zo kun je als bedrijf echt je eigen wensen kwijt op wat in eerste instantie een standaard-site lijkt. Wij hebben bijvoorbeeld verzocht om een extra foto-album optie toe te voegen. Ook in de uitleg over hoe het beheer moet worden gedaan is Jeroen uiterst geduldig en behulpzaam geweest.

Kortom; Een investering in een goede digitale bereikbaarheid en informatievoorziening is in de huidige tijd naar ons idee geen optie meer, maar een verplichting. Wij hebben op alle vlakken vooruitgang geboekt sinds de website via KDV Online online is. De kosten zijn daarbij binnen een maand terugverdiend.

Anton Kolomiets - directeur Het Sprookjesland

Jeroen weet precies wat je nodig hebt…

We zijn Jeroen precies op tijd tegen gekomen, aangezien we bijna met een verkeerde partij in zee zijn gegaan. Met zijn deskundige advies zorgde hij ervoor dat we een geweldige website hebben neergezet.

Gedy Sleurink - manager KDV Doortje

We zijn nu ook goed vindbaar via Google

KDV Online heeft voor ons een nieuwe website gemaakt in juli 2013. Wij waren erg positief over de site en krijgen ook van klanten veel complimenten. De site was een half jaar nadat deze online is gegaan zeer goed vindbaar op Google en we staan nu bovenaan. Veel van onze klanten komen via via maar we zijn in tegenstelling tot toen we de oude site hadden nu ook goed vindbaar op Google waar we erg blij mee zijn.

Ananda Hagens - eigenaresse Curious Kids

De voorbereiding en de afspraken gingen helemaal volgens planning

Sinds 2015 is onze website via KDV Online online gegaan. De voorbereiding en de afspraken gingen helemaal volgens planning. Er is inmiddels een leuke samenwerking tot stand gekomen. Door de professionele website kunnen wij, aan onze toekomstige klanten, een stuk beter laten zien wie we zijn en wat we bieden. Ook hebben we het gevoel dat het aanvragen voor een rondleiding een stuk laagdrempeliger is geworden.

Penny Komrij - Manager KDV Fun4Kids

Sinds we met de nieuwe website online zijn hebben we veel meer bezoekers en inschrijvingen verkregen

Sinds we met de nieuwe website online zijn hebben we veel meer bezoekers en inschrijvingen verkregen. De site ziet er goed uit, mede dankzij de vele foto’s die we erop kwijt kunnen. Daarnaast zijn we nu zelf ook veel actiever bezig met onze website. We zien nu hoe belangrijk het is om een goede website te hebben.

Gerda Raaphorst - eigenaresse Ayla Gaya

Website belangrijker is dan dat ik zelf dacht

KDV Online is een jonge en frisse onderneming met als drijvende kracht Jeroen. Jeroen heeft mij laten inzien dat een website belangrijker is dan dat ik zelf in eerste instantie dacht. Zodoende zijn we een samenwerking aangegaan wat heeft geresulteerd in een hele mooie nieuwe website. We hebben inmiddels al veel complimenten mogen ontvangen en zijn er dan ook erg trots op!

Ramon Rikken - eigenaar KDV Bloem en Altijd Lente

Jeroen was erg creatief in het bedenken van onze nieuwe website

In maart 2014 zijn wij in contact gekomen met Jeroen Pernot van KDV Online (verder: Jeroen) die onze website had bekeken en leuke ideeën had om onze website aan te passen. Dit kwam bij ons goed aan, omdat de website ook al een tijdje op onze to- do list stond. Samen met Jeroen gesproken te hebben over wat onze wensen waren en hoe wij onze website zouden willen vormen, was al snel duidelijk dat wij bij Jeroen op het goede adres waren. Hij zag wat er veranderd moest worden en hij was erg creatief in het bedenken van onze nieuwe website. Uiteindelijk zijn wij de samenwerking aangegaan en hebben wij in goed overleg, met duidelijke afspraken (wat erg fijn was) een nieuwe website gelanceerd.

In principe heb ik niks hoeven te doen dan alleen de teksten en het beeldmateriaal te verzenden en te controleren of alles wel op de juiste plaats was geplaatst. Jeroen heeft voor de rest alles gedaan, en wij zijn super blij met het eindresultaat. Sinds de website online staat, nu nog maar 9 dagen, hebben wij leuke reacties ontvangen van de ouders. De informatie is duidelijker en toegankelijker en dat is ook de bedoeling van een website. Ik wil Jeroen hierbij bedanken voor zijn tijd, energie en vooral zijn klantvriendelijkheid. En wij zullen vanaf nu met veel plezier onze website via KDV Online houden. Al met al zijn wij er super blij mee, beter hadden we het niet kunnen krijgen!

Kismet Uzmay - manager De Kleine Zeester